Мая Новоселска и Михаил Билалов дават гласовете си за Смелата Ваяна

...
Мая Новоселска и Михаил Билалов дават гласовете си за Смелата Ваяна
Коментари Харесай

Мая Новоселска и Михаил Билалов дават гласовете си на Смелата Ваяна

Мая Новоселска и Михаил Билалов дават гласовете си за  " Смелата Ваяна " - ново красиво филмче, което Дисни ще представи тази есен, написа.

Една от най-обичаните и смешни комедийни актриси на България - Мая Новоселска се вживява в ролята на основната за кино лентата Баба Тала, и Михаил Билалов, който заменя ролята на магнетичния гангстерски необут от „ Под прикритие “ Джаро с тази на обаятелния и почитан лидер на племе и татко на Ваяна – водач Туи.

Освен тях във кино лентата ще забележим още дивите пирати Какамора – дребни на растеж, само че извънредно безмилостни воини; гигантския и самолюбив рак Таматоа; глуповатия петел Хейхей, в който Мауи нееднократно ще види своята вечеря; и правилния любим на Ваяна – прасенцето Пуа.

Анимацията е вдъхновена от историята на народите на Океания.

Преди 3000 години полинезийските мореплаватели - най-великите моряци на света - кръстосвали Тихия океан, откривайки хиляди острови. Но, съгласно учените, техните пътешествия стопират за към 1000 години и никой не знае за какво. Множество теории за какво се получава тази " дупка " от 1000 години в историята им разпалват въображението на фенове историци, в това число и на основателите на „ Смелата Ваяна “.

Героинята е сърцата тийнейджърка, която потегля на дръзка задача, с цел да избави народа си. По време на пътешествието си, Ваяна среща в миналото могъщия полубог Мауи (с гласа на Дуейн „ Скалата “ Джонсън), който я направлява в търсенията ѝ. Заедно те плават през открития океан, срещайки по пътя си великански чудовища и невъзможни за превъзмогване трудности, а Ваяна реализира античната заръка на дедите си и открива това, което постоянно е търсила – личната си идентичност.

Филмът ще бъде в кината на 25 ноември 2016 година, само че занапред можете да се влюбите в него - ето филмовия откъс.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР